Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kotteletter med Karry

Kotteletter med Karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Blueeyed

Indsendt :



Ingredienser:
4 kotteletter
1 pk.bacon i skiver
1 bk.champignon
5 dl.madlavningsfløde
 Karry efter smag
 
Opskrift:
Steg kotteletterne på panden med margerine og karry. Når de er stegt færdigt lægges de på et fad. Steg baconen og læg det på et stykke køkkenrulle. rens og skær champignonerne. Rist dem på panden og krydder med karry. Hæld fløden på. Jævn evt. sovsen og smag til med salt, peber og karry. Hæld sovsen over kotteletterne og stil det i ovnen til sovsen bobler. Baconen lægges på lige inden servering.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10756 gange,
og udskrevet 317 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

twinmum  -  2010-05-06 09:37:47
det er rigtig godt hvis man kommer loeg paa samtidig med kotteletterne det giver en god smag sammen med champignon