Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kotteletter med Karry

Kotteletter med Karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2-4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Blueeyed

Indsendt :





Ingredienser:
4 kotteletter
1 pk.bacon i skiver
1 bk.champignon
5 dl.madlavningsfløde
 Karry efter smag
 


Opskrift:

Steg kotteletterne på panden med margerine og karry. Når de er stegt færdigt lægges de på et fad. Steg baconen og læg det på et stykke køkkenrulle. rens og skær champignonerne. Rist dem på panden og krydder med karry. Hæld fløden på. Jævn evt. sovsen og smag til med salt, peber og karry. Hæld sovsen over kotteletterne og stil det i ovnen til sovsen bobler. Baconen lægges på lige inden servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10355 gange,
og udskrevet 303 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

twinmum  -  2010-05-06 09:37:47
det er rigtig godt hvis man kommer loeg paa samtidig med kotteletterne det giver en god smag sammen med champignon