Kotteletter med Karry

Kotteletter med Karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Blueeyed

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kotteletter
1 pk.bacon i skiver
1 bk.champignon
5 dl.madlavningsfløde
 Karry efter smag
 
Opskrift:
Steg koteletterne på panden med margarine og karry. Når de er stegt færdigt lægges de på et fad.

Steg baconen og læg det på et stykke køkkenrulle.

rens og skær champignonerne. Rist dem på panden og krydder med karry. Hæld fløden på. Jævn evt. sovsen og smag til med salt, peber og karry.

Hæld sovsen over koteletterne og stil det i ovnen til sovsen bobler. Baconen lægges på lige inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 12169 gange,
og udskrevet 356 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-05-06 09:37:47
det er rigtig godt hvis man kommer loeg paa samtidig med kotteletterne det giver en god smag sammen med champignon