Steg kotteletterne på panden med margerine og karry. Når de er stegt færdigt lægges de på et fad. Steg baconen og læg det på et stykke køkkenrulle. rens og skær champignonerne. Rist dem på panden og krydder med karry. Hæld fløden på. Jævn evt. sovsen og smag til med salt, peber og karry. Hæld sovsen over kotteletterne og stil det i ovnen til sovsen bobler. Baconen lægges på lige inden servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 11016 gange, og udskrevet 325 gange.
Kommentarer
twinmum - 2010-05-06 09:37:47 det er rigtig godt hvis man kommer loeg paa samtidig med kotteletterne det giver en god smag sammen med champignon
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider