Spinat Fettucine med bacon og champignon

Spinat Fettucine med bacon og champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Bacon

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : fedtsyl

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
2 pakkerspinat fettuccine
250 g.champignon
200 g.bacon i tern
1.5 stort løg
3 fedhvidløg
 karry
 oregano
 timian
 basilikum
 peber
8 dl.sødmælk
1 svinekøds bouillonterning
 evt.lidt reven ost
 
Opskrift:
Bacon, snittede champignon, hvidløg og hakket løg svitses godt på en stor pande i lidt olie. Hæld mælken henover og tilsat krydderier og bouillonterning. Lad det småsimre i 10-15 min. Kog fettucinen i 2 min og lad den dryppe af. Tag et ildfastfad og bred fettucinen ud herpå. Hæld saucen henover og mix det lidt. Drys evt. med revet ost. Stil fadet i ovnen i max. 15 min ved 170 grader


karakterer:
Opskriften er vist 10153 gange,
og udskrevet 181 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Kokkejomfruen  -  2012-01-05 18:10:16
Er ikke en ørn i et køkken, men denne nemme opskrift fik jeg alligevel hen. Ser utrolig lækkert ud og smager godt :-)

Karen  -  2007-02-05 17:22:23
rigtig god ret....nem at lave

Svend Kok  -  2007-02-05 17:21:27
Fantastisk opskrift