Penne A La Mare

Penne A La Mare, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Christina

Indsendt :     

Ingredienser:
 olie til stegning - og noget til pastaen
1 løg
100 g.champignons
2 gulerødder
100 g.rejer (frosne er fint)
100 g.muslinger (frosne er fint)
1 ds.hakkede tomater
1 ds.tomatpuré
1-2 fedhvidløg
 citronsaft
 salt
 peber
 timian
 paprika
 cayennepeber
 
200 g.pasta
 
Opskrift:
pasta sættes i kog. Løget skæres i halve skiver, champignoner i skiver (halve, hvis de er store), gulerødder skæres i pinde. Løget stejes i olien til blanke, derefter tilsættes champignoner til de er tilpas stegte. Gulerødderne tilsættes og steges lidt, og så hældes hakkede tomater og tomatpuré i - evt også noget vand, hvis der ikke er væde nok (må gerne være lidt flydende). Krydderierne og hvidløg tilsættes efter smag, og når pastaen er ved at være færdig tilsættes rejer og muslinger (de skal kun koges kort). Der smages til med citron.





karakterer:
Opskriften er vist 4878 gange,
og udskrevet 111 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu