olie til stegning - og noget til pastaen olie til stegning - og noget til pastaen
1
løg1 løg
100
g.
champignons100 g. champignons
2
gulerødder2 gulerødder
100
g.
rejer (frosne er fint)100 g. rejer (frosne er fint)
100
g.
muslinger (frosne er fint)100 g. muslinger (frosne er fint)
1
ds.
hakkede tomater1 ds. hakkede tomater
1
ds.
tomatpuré1 ds. tomatpuré
1-2
fed
hvidløg1-2 fed hvidløg
citronsaft citronsaft
salt salt
peber peber
timian timian
paprika paprika
cayennepeber cayennepeber
200
g.
pasta 200 g. pasta
Opskrift:
pasta sættes i kog.
Løget skæres i halve skiver, champignoner i skiver (halve, hvis de er store), gulerødder skæres i pinde.
Løget stejes i olien til blanke, derefter tilsættes champignoner til de er tilpas stegte. Gulerødderne tilsættes og steges lidt, og så hældes hakkede tomater og tomatpuré i - evt også noget vand, hvis der ikke er væde nok (må gerne være lidt flydende). Krydderierne og hvidløg tilsættes efter smag, og når pastaen er ved at være færdig tilsættes rejer og muslinger (de skal kun koges kort). Der smages til med citron.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 4043 gange, og udskrevet 96 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider