Brun kødet af i en gryde sammen med løg og hvidløg, hæld det op i et ildfast fad.
svits champignon og når de er ristede godt af kommes melet i og fløden tilsættes, smages til med salt og peber.
Hældes hen over kødet.
Tomater skæres i skiver og lægges henover og til sidst skære osten i skiver og lægges over tomaterne.
Retten sættes i ovnen i ca 30 - 35 min. ved 200 grader.
Serveres med ris, salat og flute.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(9 stemmer)
Opskriften er vist 12589 gange, og udskrevet 287 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider