Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skovhusets oksefad

Skovhusets oksefad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : tinapio

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.oksekød
1 stort løg
2 fedhvidløg
300 g.champignon
3 spsk.hvedemel
2.5 dl.fløde til madlavning
4-5 tomater
 flødehavarti ost
 salt
 peber
 olie
 


Opskrift:

Brun kødet af i en gryde sammen med løg og hvidløg, hæld det op i et ildfast fad. svits champignon og når de er ristede godt af kommes melet i og fløden tilsættes, smages til med salt og peber. Hældes hen over kødet. Tomater skæres i skiver og lægges henover og til sidst skære osten i skiver og lægges over tomaterne. Retten sættes i ovnen i ca 30 - 35 min. ved 200 grader. Serveres med ris, salat og flute.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 10514 gange,
og udskrevet 251 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu