Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Koteletter i fad 12

Koteletter i fad 12, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sisse

Indsendt :



Ingredienser:
8 svinekoteletter
2 ds.flåede tomater
500 g.Champignon (friske)
4 Store løg
 Salt
 Peber
5 dl.Piskefløde
 
Opskrift:
Rens/orden koteletterne. (fjern evt. fedt kanter). Drys salt og peber på efter smag. Brunes let på panden. Puttes herefter i fad. Champignon brunes med lidt salt og peber.Løg brunes.Puttes over kotelettern. Hæld til sidst de 2 dåser flåede tomater over. Skal i ovenen i 1 time ved 200 grader i varmluft- 220 i alm ovn. Når det er færdigt i ovnen, hældes væden i en gryde hvor det kommer i kog. Hæld fløden i, og jævn.

Tips:

BEMÆRK: For hver gang man har brunet(Champignon, løg og koteletter), skal fedtstoffet med over i fadet. Det skal nemlig blive til sovsen. Serveres med kartofler eller ris.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Koteletter i fad

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (47 stemmer)

Opskriften er vist 18306 gange,
og udskrevet 399 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

marie-louise  -  2008-02-20 10:15:48
SUPER OPSKRIFT..... intet mindre. kan osse anbefales til lammekoteletter.

AD  -  2007-10-30 13:30:26
Man kan med fordel putte lidt sukker i sovsen så fremhæves tomatsmagen. Derudover kan anbefales rosmarin, timian, og hvidløg som krydderi.

Mona  -  2007-06-13 20:47:24
Sovsen bliver BARE GO.... MUMS

Linda  -  2006-12-02 15:07:12
Smager super godt. Rigtig god til børn, da retten ikke er stærk. Kan varmt anbefales.