Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hurtig og nem tzatziki

Hurtig og nem tzatziki, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt af : Mathilde<3

Indsendt :





Ingredienser:
0.25 agurk
4 spsk.græsk yoghurt
1 hvidløg
 


Opskrift:

Tag en skål og put fire spsk græsk yoghurt i, pres et hvidløg og rør det i. Skær agurken i små tern og put derefter også den i. Rør det godt rundt og Voila.

Tips:

Den er lækker og frisk,og smager godt til alt slags mad.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tzatziki



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (167 stemmer)

Opskriften er vist 36458 gange,
og udskrevet 682 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

stefan  -  2013-06-15 18:52:34
skal man ikke rive agurken så synes jeg den er mere autentisk men ellers super


  -  2010-05-15 10:09:34
jeg ville komme noget olie i, og frisk hakket dild, lidt citron og så ville jeg bruge den fede græske yoghurt. Masser af hvidløg og masser af agurk


  -  2010-03-19 14:13:19
Jeg vil bare sige at hvis man putter lidt god olie i(efter behag,men til din opskrift ca.1-2 tsk.)og en anelse vineddike,så smager den himmelsk.Det gør de i Grækenland.Nogle bruger også lidt hakket mynte.Det er jeg personligt ikke vild med.Jeg putter til gengæld MEGET hvidløg i:-)Og så bruger jeg den græske yoghurt 2 %.Man kan ikke smage forskel på den og så den med 10%.Så er der jo også plads til lidt af det sunde olie:-) OG husk salt og peber..


Mathilde<3  -  2008-03-26 20:28:49
Tak Malene det var da sødt af dig!!!


Malene<3  -  2008-03-24 21:24:17
Hej Mathilde. Jeg vil lige sige jeg brugte din opskrift og den er helt utrolig ! Den burde i alle prøve... :)