Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunbryst i Italiensk tomatsovs

Kalkunbryst i Italiensk tomatsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ann-Britt

Indsendt :





Ingredienser:
1-1.5 kg.kalkunbryst
200 g.bacon i tern
2 fedhakket hvidløg
1 hakket løg
4 gulerødder
4 stænglerbladselleri eller ¼ selleri i tern
0.5 squash (uden kerner) i tern
3 ds.fl. hakket tomat
1 glashvidvin (eller rødvin)
2 spsk.tørret oregano basilikum og merian
1 nipsukker
1 spsk.bouillon på flaske eller 1 suppeterning
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Kalkunbrystet krydres med friskkværnet peber. Steg bacon på en tør pande. Lægges på et stykke fedtsugende papir. I stegefedtet brunes kalkunbrystet godt og kødet tages af panden. Resten af fedtet hældes over i en god stor gryde. Løg og hvidløg steges ved svag varme i fedtet (evt tilsættes 1 spsk olivenolie) og lidt efter tilsættes gulerødder og bladselleri. Det hele simrer ved svag varme et par minutter og vin + bouillon + krydderier og tomater hældes ved. Kalkunbrystet lægges i gryden og koger under låg ved svag varme i ca 30 min. Låget tages af og retten simrer videre i ca. 30-45 min afhængig af kødets størrelse. Tilsæt evt lidt mere bouillon undervejs. De sidste 10 min. af kogetiden koger squashen med. Inden servering drysses retten med den sprødstegte bacon og evt. hakkede friske krydderurter.

Tips:

Til retten serveres enten halve bagte kartofler penslet med olie og drysset med tørrede krydderurter eller frisk pasta. Godt italiensk brød er et must…. Tip: Stegte champignon eller blandede svampe kan tilsættes retten lige inden servering




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (6 stemmer)

Opskriften er vist 10764 gange,
og udskrevet 208 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Dina Møller  -  2019-03-04 06:15:59
Mørt og lækkert, med rigtig god smag