skrællede snittede æbler250 g. skrællede snittede æbler
50
g.
makroner50 g. makroner
25
g.
sukker25 g. sukker
1
æg1 æg
1
dl.
fløde1 dl. fløde
1/8
tsk.
mandelessens1/8 tsk. mandelessens
Opskrift:
Mel og bagepulver sigtes. Kold margarine hakkes i. Æg og sukker røres til æggesnaps og hældes i med mel og bagepulver, hvorefter dejen samles og stilles køligt ½ time.
Dejen rulles ud og puttes i en tærteform. Æblesnitterne fordeles på bunden og bages i forvarmet ovn 15min ved 225 grader.
Makronerne knuses med kagerulle, blandes med sukker og dette røres sammen med ægget. Fløden blandes i og massen hældes over æblerne.
Kagen bages ca.45min ved 150 grader til æggemassen er stivnet.
Serveres kold eller varm meed flødeskum eller creme fraiche.