flåede tomater med basilikom og organo1 ds. flåede tomater med basilikom og organo
4
ringe syltet chilli4 ringe syltet chilli
0.5
rød peber0.5 rød peber
0.5
gul peber0.5 gul peber
salt salt
peber peber
1
hvidløg eller efter smag1 hvidløg eller efter smag
Opskrift:
brun koteletterne først og læg dem i et ovnfast fad
brun så champinon og løg so jeg glemte og skrive ganske let hæld resten ved
har du fløde eller crem fin hæld det da ved og smag det til
sæt det i ovne ve d 200 g i ca 45-60 min
den er meget let at lave man kan bruge næsten at har selv prøvet at tilsætte porre ringe ved det smagte dejlig
server løse ris og en god skål grøn salat til
god fornøjelse
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11421 gange, og udskrevet 202 gange.
Kommentarer
- 2007-01-25 13:22:33 lidt uforståelig !!!!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider