Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chokolademousse 07

Chokolademousse 07, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : daytiger

Indsendt :



Ingredienser:
200 g.mørk chokolade 72%
1 stang Bourbon vannillie el. 1/3 stang polynesisk (jeg bruger polynesisk vanilie)
3 dl.mælk
3 æggeblommer
30 g.sukker
1.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Hak Chokoladen meget fint og kom den i en skål. Flæk vaniliestangen og skrab kornene ud. Bring mælken og vaniliestang og korn op på kogepunktet. Pisk æggeblommer sammen med sukker. Pisk den varme mælk ned i æggemassen. Bring cremen op til 85 grader under konstant omrøring. Sigt cremen. Og hæld den over chokoladen, lidt ad gangen. Rør med små hurtige bevægelse i midten af skålen. Lad cremen afkøles til 35 grader. Pisk fløden let og vend denne forsigtigt ned i chokoladecremen.

Tips:

Jeg serverer moussen med Hindbær Vanillie Sauce (Heibergs)






Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Chokolademousse

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10667 gange,
og udskrevet 134 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu