Chokolademousse 07

Chokolademousse 07, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : daytiger

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.mørk chokolade 72%
1 stang Bourbon vanilje
3 dl.mælk
3 æggeblommer
30 g.sukker
1.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Hak Chokoladen meget fint og kom den i en skål. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Bring mælken og vaniljestang og korn op på kogepunktet. Pisk æggeblommer sammen med sukker. Pisk den varme mælk ned i æggemassen. Bring cremen op til 85 grader under konstant omrøring. Sigt cremen. Og hæld den over chokoladen, lidt ad gangen. Rør med små hurtige bevægelse i midten af skålen. Lad cremen afkøles til 35 grader. Pisk fløden let og vend denne forsigtigt ned i chokoladecremen.

Tips:

Jeg serverer moussen med Hindbær Vanilje Sauce (Heibergs)





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Chokolademousse

karakterer:
Opskriften er vist 11318 gange,
og udskrevet 155 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu