Krapfen (Tyske Fastelavnskager)

Krapfen (Tyske Fastelavnskager), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 100 stk.

KagerRet : Kager - Fastelavnsboller

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidFastelavn

Oprindelsesland : Tyskland

TysklandIndsendt :
Krapfen (Tyske Fastelavnskager), billede 4 Krapfen (Tyske Fastelavnskager), billede 1 Krapfen (Tyske Fastelavnskager), billede 2 Krapfen (Tyske Fastelavnskager), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
1-2 æg
100 g.sukker
2.5 dl.mælk
 lidt salt
 reven skal af en usprøjtet citron
100 g.smør eller margarine
 
 Palmin
 
Opskrift:
Mel skal blandes med bagepulver. Lav en fordybning i midten af melet. Deri kommes æg rørt sammen med sukker, mælk, salt, citronskal samt en del af melet, som blandes sammen. Smør skæres i terninger og blandes i dejen, som skal æltes smidig. Lad dejen hvile lidt.

Dejen rulles ud på et meldrysset bord og stikkes ud til runde kager med et dessert- vinglas ca. 6 cm. i diameter.

Palminen opvarmes i en gryde. Heri koges kagerne til de er gyldne. Kom dem på fedt-sugende papir, og drys flormelis over.


karakterer:
Opskriften er vist 36870 gange,
og udskrevet 325 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Nikolaj  -  2008-06-11 12:45:16
Hej, jeg laver et projekt om tysk kage, men jeg aner virkelig ikke hvor jeg skal finde informationer om sådan noget. jeg synes dog at kagen virker usædvanlig lækker. derfor vil jeg bruge den i mit projekt.

Nikolaj  -  2008-05-08 16:58:44
Hej, jeg laver et projekt om tysk kage, men jeg aner virkelig ikke hvor jeg skal finde informationer om sådan noget. jeg synes dog at kagen virker usædvanlig lækker. derfor vil jeg bruge den i mit projekt.