Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Krapfen (Tyske Fastelavnskager)

Antal: 100 stk.

Ret : Kager

Hovedingrediens : Mel

HvedemelHøjtid: Fastelavn

Oprindelsesland : Tyskland - Tysk - Tyske

Indsendt :


Krapfen (Tyske Fastelavnskager), billede 4 Krapfen (Tyske Fastelavnskager), billede 1 Krapfen (Tyske Fastelavnskager), billede 2 Krapfen (Tyske Fastelavnskager), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
1-2 æg
100 g.sukker
2.5 dl.mælk
 lidt salt
 reven skal af en usprøjtet citron
100 g.smør eller margarine
 
 Palmin
 


Opskrift:

Mel skal blandes med bagepulver. Lav en fordybning i midten af melet. Deri kommes æg rørt sammen med sukker, mælk, salt, citronskal samt en del af melet, som blandes sammen. Smør skæres i terninger og blandes i dejen, som skal æltes smidig. Lad dejen hvile lidt.

Dejen rulles ud på et meldrysset bord og stikkes ud til runde kager med et dessert- vinglas ca. 6 cm. i diameter.

Palminen opvarmes i en gryde. Heri koges kagerne til de er gyldne. Kom dem på fedt-sugende papir, og drys flormelis over.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (17 stemmer)

Opskriften er vist 23325 gange,
og udskrevet 254 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Krapfen (Tyske Fastelavnskager)

Nikolaj  -  2008-06-11 12:45:16
Hej, jeg laver et projekt om tysk kage, men jeg aner virkelig ikke hvor jeg skal finde informationer om sådan noget. jeg synes dog at kagen virker usædvanlig lækker. derfor vil jeg bruge den i mit projekt.

Nikolaj  -  2008-05-08 16:58:44
Hej, jeg laver et projekt om tysk kage, men jeg aner virkelig ikke hvor jeg skal finde informationer om sådan noget. jeg synes dog at kagen virker usædvanlig lækker. derfor vil jeg bruge den i mit projekt.