Skær de pillede løg i tynde skiver.
Rens porrerne meget grundigt og skær også dem i tynde skiver.
Svits begge dele i olien til det er gyldent.
Tilsæt bouillon og krydderier og lad det koge op.
Knæk spaghettien i passende stykker og kom den i suppen. Lad det koge i ca. 12 min. til de er møre.
Smag suppen til med tomatpure og fløde.
Tomaterne skoldes og flåes og skæres så i bådformede stykker og kom dem på kort før serveringen.
Server suppen rygende varm og med en stor skål reven ost på bordet.
En mættende og god hverdagssuppe kan man en gang imellem virkelig længes efter...Så prøv denne her, den smager forrygende:)
Tips:
der kan tilsættes hakket oksekød efter behov..
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(76 stemmer)
Opskriften er vist 55765 gange, og udskrevet 1496 gange.
Energi:
KJ total 6504 (1548 kcal)
KJ pr. Pers. 1626 (387 kcal)
Vægt ialt 1611 gram
Vægt pr. Pers. 402 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 403 KJ (96 kcal) Protein 2.5 gram Fedt 4.7 gram Kulhydrat 12.1 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider