Italiensk hverdags suppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 bdt. Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
12.5 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Basilikum, tørret
0.25 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
100 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
  Tilbehør:
Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 6504 (1548 kcal)
KJ pr. Pers. 1626 (387 kcal)
Vægt ialt 1611 gram
Vægt pr. Pers. 402 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 403 KJ (96 kcal)
Protein 2.5 gram
Fedt 4.7 gram
Kulhydrat 12.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)