Orientalsk nakkefilet med yoghurt

Orientalsk nakkefilet med yoghurt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Simone

Indsendt :

Ingredienser:
300 g.nakkefilet (eller skinke i tern)
1 løg
2 fedhvidløg
2 tsk.masala (krydderi)
0.5 spsk.olie
1 ds.flåede hakkede tomater
1 ds.grønsagsbouillon (vand + terning)
1 grøn peberfrugt
2 dl.yoghurt naturel
1 æg
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 Ris
 
Opskrift:
Nakkefileten skæres i 2-3 cm store terningr. Løg og hvidløg hakkes fint. Kød, løg, hvisløg og masala blandes i en skål, og trækker ½-1 time i køleskabet. Peberfrugten skæres i terninger. Kødblandningen steges, tomater og bouillon hældes så ved. Simre under låg i 40 minutter. Peberfrugterne kommes i når der er 15 minutter tilbage af tiden. Smag til med salt og peber. Blandingen hældes i et ildfast fad. Æggest piskes sammen og vendes forsigtig i yoghurten. Smag til med lidt salt og peber. Æggemassen hæles over kødet, og sættes i en forvarmet i 15-20 minutter ved 225 grader.

Tips:

Retten er fedtfattig.


karakterer:
Opskriften er vist 8732 gange,
og udskrevet 121 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu