lille håndfuld friskbælgede ærter1 lille håndfuld friskbælgede ærter
0.5
bdt.
Dild0.5 bdt. Dild
2
dl.
Becel Madlavning 7%2 dl. Becel Madlavning 7%
1-2
spsk.
citronsaft1-2 spsk. citronsaft
0.5
bdt.
Dild0.5 bdt. Dild
0.5
tsk.
kommen0.5 tsk. kommen
sukker sukker
salt salt
peber peber
4
skiver
groft rugbrød 200 g.4 skiver groft rugbrød 200 g.
10
g.
Becel smørbart plantefedtstof 38%10 g. Becel smørbart plantefedtstof 38%
0.5
tsk.
kommen0.5 tsk. kommen
Tilbehør: Tilbehør:
600
g.
små nye kartofler600 g. små nye kartofler
Opskrift:
Krydr laksesteakene med citronsaft, kommen, salt og peber og lad dem trække mindst 30 minutter i køleskabet.
Pisk Becel Madlavning 7%, citronsaft, dild og kommen sammen, brug gerne en stavblender og smag dressingen til med lidt sukker, salt og peber.
Snit spidskålen, skræl agurken, flæk den på langs, fjern kernerne med en ske og skær den i skiver.
Skær radiser, sukkersnaps, ærter og plukket dild.
Steg laksen 4-5 minutter på hver side i Becel flydende.
Smør rugbrødet med Becel plantemargarine og drys kommen og rist brødet så det er sprødt.
Server brødet til laksen sammen med kålsalat og dressing.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5298 gange, og udskrevet 57 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider