Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Flæskesteg på rotisserie i kuglegrill

Flæskesteg på rotisserie i kuglegrill, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :


Flæskesteg på rotisserie i kuglegrill, billede 4 Flæskesteg på rotisserie i kuglegrill, billede 1 Flæskesteg på rotisserie i kuglegrill, billede 2 Flæskesteg på rotisserie i kuglegrill, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.svinekam med svær uden ben
1.5 spsk.groft salt
 evt.laurbærblad
 evt.neliker
 
 
Opskrift:
Start kullene op, regn med 1/2-1 time.

Rids sværen helt ned til kødet med ½ cm. mellemrum - men undgå at ridse i selve kødet. Har slagteren ridset kødet, skal det gås efter. Nogle gange er ridsningen ikke dyb nok - især ikke i siderne. Vær omhyggelig med at få salt ned mellem alle sværene. Stik evt. et par laurbærblade og eller nelliker ned mellem sværene. Spydet stikkes gennem stegen og gaflerne spændes godt.

Når kullene er varme hældes de i bakkerne i siden af grillen, foliebakken placeres imellem til opsamling af fedt, evt, til sovs.

Spydet sættes i rotisserien som startes.
Steger ved indirekte varme 1½-2 time, stegetermometer skal vise omkring 70 grader C.

Tips:

Beregn ca. 1 time ekstra hvis svinekam med ben.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5402 gange,
og udskrevet 96 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu