store koteletter uden skaft4 store koteletter uden skaft
5
dl.
karolines mornaysauce5 dl. karolines mornaysauce
1
ds.
flåede tomater1 ds. flåede tomater
1
pakke
bacon1 pakke bacon
1
ds.
majs1 ds. majs
1
bakke
champignon1 bakke champignon
2
ds.
cocktailpølser2 ds. cocktailpølser
4
skiver
ost 4 skiver ost
tørret oregano tørret oregano
Opskrift:
Klip baconon i små strimler og svits disse på panden til de er gyldne.Tag dem af panden og brun derefter koteletterne i fedtet til de er gyldne på begge sider.Tag dem af panden og læg dem i et ildfast fad med baconen drysset over.Bland derefter mornaysauce og flåede tomater i en skål og tilsæt skiveskårne champignon, majs,og cocktailpølser.Hæld dette over koteletter og bacon. Læg til sidst en skive ost over hver kotelet og drys med tørret oregano.Stil fadet i ovnen ved 200 gr. i ca en time.Serveres med feks.løse ris og flutes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(4 stemmer)
Opskriften er vist 15717 gange, og udskrevet 265 gange.
Kommentarer
Birgith - 2008-02-22 12:07:28 Utrolig lækker, fin gæstemiddag
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider