Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































karry-koteletter

karry-koteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : tante tina

Indsendt :



Ingredienser:
8 tynde svinekoteletter
2 spsk.karry
 lidt smør
 salt
 peber
3 finthakkede løg
12 fedhvidløg
3 skrællede belle boskop æbler
1 stor grøn peberfrugt
1 ds.hakkede tomater
0.5 selleri
2 tsk.karry
3 dl.bouilion
 lidt fløde til toppen
 
Opskrift:
vend koteletterne i karry. brun dem på panden i smørret lægges i et ildfast fad. drys salt og peber.

svits de hakkede løg og hvidløg i smørret fra kødet.

skræl og riv æblerne groft. snit peberfrugt i tern og tilsæt løg med hk. tomat. Riv selleri groft. ligeledes ned i gryden....drys karry over. smag til med salt og fordel på koteletterne i ildfast fad.. hæld bouilion og fløde over.

dæk med staniol og ind i ovnen 20-30 min. ved ca.250 grader

Tips:

server ris til retten.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9731 gange,
og udskrevet 161 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu