Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vildgås stegt

Vildgås stegt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gås - Gås hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jægeren

Indsendt :



Ingredienser:
2000 g.vildgås
1 stort æble
2 små løg
200 g.smør
200 g.bacon
 
Opskrift:
Gåsen gnides indvendig og udvendig med salt og peper og lidt timian fyldes med æble og løg og lukkes bacon lægges over brystet smøret lægges i en bradepande og ovnen stilles på 28o når smøret er brun sættes gåsen ind med brystet opad og dyppes med smøret hæld en halv liter rødvin ved og skru ned til 200 gr.efter en time skrues ned til 175 gr.efter endnu en time skrues ned til 150 gr.efter en time er gåsen færdig held stegeskyen fra og lad gåsen stå i den slukkede ovn medens saucen laves af skyen og vand fra kartoflerne jævnes med fløde og mel.

Tips:

Tilbehør kogte kartofler og rødkål


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 16740 gange,
og udskrevet 612 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu