Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hafferlafler - anderledes falafler

Hafferlafler - anderledes falafler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Rikke Hemmingsen

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.kikærter (vægt når de er opblødte)
1 æg (kan udelades. Tilsæt i stedet en smule mere vand og mel)
 Salt
 peber
 paprika
 Lidtfrisk persille
 Et par fed hvidløg revet
1 spsk.tahin
 Lidthvedemel
 Lidtvand
 Olie - gerne oliven
 Olie til stegning
 
Opskrift:
Sæt kikærterne i blød natten over. Kog kikærterne ca. 20 minutter. Blend kikærterne godt. Bland alle ingredienserne i en skål, det er nemt gjort med en røremaskine. "Farsen" skal ikke være helt fast, men lidt lind. Varm en pande op, form "hafferlaflerne" med en lille spiseske og steg dem i olie.

Tips:

Hafferlaflerne kan spises i pitabrød, i burger, med kartofler eller ris og på brød i madpakken.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5820 gange,
og udskrevet 119 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-02-20 11:37:07
Supergod opskrift og meget let at lave. Jeg bruger kikærter fra dåse. Husker aldrig at få sat dem i blød dagen i forvejen.