Gartnerens kyllingebryster
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Jane Indsendt : Red : |
|
|
Start med at koge risene.
Kyllingebrysterne skæres i tynde skiver, som svitses sammen med porre, hvidløg og gulerødder.
Tilsæt bouillon, sennep, sherry og kokosmælk og giv det hele et opkog. Skru ned for blusset og lad det simre ca. 15 min.
Tilsæt ærter og smag til med salt og peber.
Kulør kan tilsættes og retten kan evt. jævnes med maizenajævner.
Champignonerne renses
snittes og svitses i olie på en pande. Når de er pænt brune tilsættes risene og det hele vendes rundt. Smages til
med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 19695 gange,
og udskrevet 448 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne