Gartnerens kyllingebryster

Gartnerens kyllingebryster, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jane

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kyllingebryster
1 porre(r) (tyndt strimlet)
4 tsk.fransk sennep
2 fedhvidløg (hakket)
 salt
 peber
1 spsk.olie
1 gulerod (tyndt strimlet)
2 dl.bouillon
1 dl.sherry
1 dl.kokosmælk ( light )
1 dl.ærter
 jævning (evt.)
 kulør (evt.)
 
 Champignonsauce:
120 g.ris
200 g.champignoner
0.5 spsk.olie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Start med at koge risene. Kyllingebrysterne skæres i tynde skiver, som svitses sammen med porre, hvidløg og gulerødder. Tilsæt bouillon, sennep, sherry og kokosmælk og giv det hele et opkog. Skru ned for blusset og lad det simre ca. 15 min. Tilsæt ærter og smag til med salt og peber. Kulør kan tilsættes og retten kan evt. jævnes med maizenajævner. Champignonerne renses snittes og svitses i olie på en pande. Når de er pænt brune tilsættes risene og det hele vendes rundt. Smages til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 19695 gange,
og udskrevet 448 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu