Fadkoteletter i rødt med champignon

Fadkoteletter i rødt med champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Hanne Laursen

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
4-6 fadkoteletter
 lidtmargarine
1 porre - skåret i skiver
1 løg - hakket
2 spsk.paprika
1 lille ds. konc. tomatpure
2 dl.rødvin
1 ds.flåede hakkede tomater
2 dl.vand
250 g.champignon
1 rød peberfrugt
 salt
 peber
 
Opskrift:
Brun koteletterne i fedtstoffet på panden.Læg dem i et ildfast fad og krydr med salt og peber. Svits porre, løg og hvidløg. Tilsæt paprika og svits det med. Tilsæt konc. pure og svits det kort på panden inden rødvin, tomater og vand tilsættes. Skær champignons i skiver og peberfrugt i strimler og vend dem i sovsen. Hæld blandingen over koteletterne og sæt fadet i ovnen - 175 grader - varmluft - i 30 min. Serveres med ris.


karakterer:
Opskriften er vist 21728 gange,
og udskrevet 1052 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu