Vildsvin

Vildsvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Diverse vildsvin

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt af : Gudrun

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
2500 g.kød Vildsvin
 
Opskrift:
Man tager kødet og braser det i en gryde med hvidløg-enebær-presille rn midelmådig rødvin. lad det simre i ca 3 timer så det er garenteret mørt. hæld skyen fra lav så en opbagt sauce smag til med rødvin og ledt sky. jeg bruger hasselbagte katofler til med hvidløgs smør man kan også bruge bagte katofler.


karakterer:
Opskriften er vist 11912 gange,
og udskrevet 216 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

brian jensen  -  2014-10-30 07:55:20
ville nu være dejligt med lidt info om mængder ;)

Gudrun  -  2011-09-13 22:56:07
Til Poul Hansen Så vidt jeg kan se står der ikke noget om det skulle være en kølle, men søde har du en gryde der er stor nok kan det godt lade sig gøre.

poul hansen  -  2009-03-15 13:12:11
man kan sgu da ikke havde en vildsvinkølle i en gryde