Hakkebøf i ovn

Hakkebøf i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : RANDI S.

Indsendt :      Red :
Hakkebøf i ovn, billede 4 Hakkebøf i ovn, billede 1 Hakkebøf i ovn, billede 2 Hakkebøf i ovn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
100 gram Kogte kolde kartofler
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
1 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
4 skiver Ost. fast. 20+. alle typer 1 skive ost vejer ca. 25 gram.
   
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 tsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
   
Opskrift:
Bland salt, peber og en revet kartoffel med farsen og form 4 bøffer. Pak to stykker bacon om hver bøf. Kom en skive ost på toppen og til sidst en skive tomat. Kom bøfferne i et ovnfast fad.

Bland fløde, soja og tomatpuré sammen og hæld blandingen over bøfferne.

Stil retten i ovnen ved ca. 200 grader i ca. 45 min.

Serveres med ovnstegte kartofler og evt. broccoli.





karakterer:
Opskriften er vist 71949 gange,
og udskrevet 1697 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11596 (2761 kcal)
KJ pr. Pers. 2899 (690 kcal)
Vægt ialt 1275 gram
Vægt pr. Pers. 318 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 909 KJ (216 kcal)
Protein 12.7 gram
Fedt 17.2 gram
Kulhydrat 3.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-09-30 10:57:59
Dejlig opskrift - også til gæstemad, hvor du laver det hele færdigt, inden gæsterne kommer... Jeg prøvede at spice sovsen lidt op med 1 dl. okse-bouillon, 1/2 finthakket rød chili, 1 stor, grofthakket rød peber og ca. 3/4 dl. grofthakkede, soltørrede tomater.... Den blev ganske enkelt pragtfuld !!

  -   2007-03-01 00:51:30
Rigtig god opskrift, prøv også med lidt kartoffelmos í farsen, i stedet for den revet. Det giver en rigtig god konsistens.