Hakkebøf i ovn næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
100 gram Kogte kolde kartofler
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
1 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
4 skiver Ost. fast. 20+. alle typer 1 skive ost vejer ca. 25 gram.
   
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 tsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
   
Energi:
KJ total 11596 (2761 kcal)
KJ pr. Pers. 2899 (690 kcal)
Vægt ialt 1275 gram
Vægt pr. Pers. 318 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 909 KJ (216 kcal)
Protein 12.7 gram
Fedt 17.2 gram
Kulhydrat 3.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)