Edderfuglebøffer i baconsvøb

Edderfuglebøffer i baconsvøb, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Edderfugl

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : stig priis

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
2 Edderfuglebøffer
 Bacon
 Fløde/mælk
 Salt
 peber
 Ribsgele
 Kulør
 
Opskrift:
Bøfferne vendes på en tør pande, for at lukke porerne. Herefter drysses de med salt og peber og ombindes med et stykke bacon.

Anret brysterne i et ildfast fad evt. sauterpande og hæld 1/4 - 1/2 l. piskefløde evt. madfløde ved kom lidt ekstra bacon i fadet Sæt brysterne i ovnen en god times tid ved 180 C.

Herefter tages de ud. Sovsen jævnes og tilsættes et par spisesker ribsgele Sovsen tilsættes kulør.

Tips:

Serveres med kartofler og salat


karakterer:
Opskriften er vist 8011 gange,
og udskrevet 210 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu