Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Italiens kødsovs

Italiens kødsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Henrik W. Schwarz

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.hakket oksekød
 Stegemargarine til stegning
1 stort finthakket løg
4 ds.flåede tomater
3 fedpresset hvidløg
0.5 dl.tørret oregano
50 g.røget bacon
3 revne gulerødder
4 laurbærblade
 salt
 peber
 
Opskrift:
Det finthakkede løg brunes i stegemargarinen. Herefter tilsættes det hakkede oksekød, som brunes. De flåede tomater hakkes fint og tilsættes sammen med væsken fra tomaterne. De pressede hvidløg tilsættes sammen med oregano og de revne gulerødder. Baconen skæres i små tern og tilsættes sammen med laurbærbladene. Smages til med salt og peber. Retten bringes i kog og simrer under svag varme og under låg i ca. 3 timer.

Efter ca. 1½ times fjernes laurbærbladene.

Tips:

Velegnet til frysning


Beskrivelse:
Se kokkens farvoritopskrift på Spaghetti med kødsovs

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (15 stemmer)

Opskriften er vist 37019 gange,
og udskrevet 1010 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lise  -  2018-01-27 11:05:07
Fantastisk lækker. Tilføjer lidt tørret chili og timian til slut. Mums

Ditte  -  2013-09-09 15:34:42
pas på med at bruge margarine til at stege med, idet det også er et mælkeprodukt. Hilsen mælkeallergikeren.)

  -  2012-09-01 19:35:25
Helt sikkert en god opskrift, men ikke så italiensk igen :-) En manglende ingredient.... rødvin! Jeg mangler også sellerien, passato di pomodoro, men kun en dåse, istedet for flåede tomater. Hvidløget kan godt være godt, men ikke uundværeligt...Undlad at stege i magarine, men steg i olie. Tilgengæld prøv at udskifte 200 g oksekød med svinekød... allerbedst at udskifte oksekødet med vildsvin, så vil englene synge ;-) Til tidligere kommentarer: Klart pasta og ikke bare pasta, men "pappardelle" og en god revet parmigiano reggiano over! og jo for at blive rigtig skal den koge i 3 timer.... Men fremganmåden er en smule anderledes... Luise også spaghetti er pasta ;-)

Louise Stender  -  2010-12-15 17:32:12
Retten er god, men det er ikke nødvendigt at lade den simre i 3 timer, den kan sagtens nøjes med en halv time. Men har man tiden kommer retten helt klart til at smage bedre, hvis den får lov at simre i tre timer :) Pasta eller spaghetti plejer jeg altid at bruge til kødsovs.

Chef  -  2010-01-10 12:50:32
Helt sikkert slut med dolmio.

miíg  -  2008-04-23 15:16:22
jeg skal til at lave din sovs nu ;-) tror du det vil passe med pasta til?

Groosy og Tulle  -  2008-01-22 17:10:37
Det smager godt

Anne-Marie Molzen  -  2008-01-21 16:29:36
En super lækker kødsovs, simrede dog "kun" 2 timer - men det smagte pragtfuldt. Kan anbefales. Er færdig med at bruge Dolmio sauce.