Sliced Bacon til at dække stegen2 Pk. Sliced Bacon til at dække stegen
Salt Salt
Peber Peber
Opskrift:
Kom mælken i en gryde, med de til sovsen tilhørnede ingrediencer, og lad det koge op. tag det af varmen og lad det stå til du skal bruge det.
Rør alle ingrediencerne tilhørende farsen sammen ( Smag gerne på den rå fars, om den behøver mere Salt eller Peber. det smager fakstisk ikke så dårligt, og du bliver ikke syg af den smule.) Kom farsen i et stort ildfast fad dæk med Sliced Bacon Evt. drys med rasp. Hæld den opkogningen der kan være i fadet og gem resten til sovsen. steg i en god time ved 180-200 grader i luftovn
Lav en opbagning af Margerine og Hvedemel, hæld skyen fra stegen i og resten af opkogningen spæd til med mælk, alt efter hvor tyk/tynd du ønsker sovsen. ( Ja jeg ved det godt, det er en fed sovs men den smager nu altså bedst med mælk.)Smag til med Salt, Peber og Ribsgele.
Servere med Kartofler, grøntsager efter behag.
Tips:
Jeg har med vilje ikke sat mængde af til Salt og Peber da det er en individuelt smagssag hvor meget der skal i.