Forlorren hare 02
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt af : Claus Tind Indsendt : Red : |
|
|
Kom mælken i en gryde, med de til sovsen tilhørende ingredienser, og lad det koge op. tag det af varmen og lad det stå til du skal bruge det.
Rør alle ingredienserne tilhørende farsen sammen ( Smag gerne på den rå fars, om den behøver mere Salt eller Peber. det smager faktisk ikke så dårligt, og du bliver ikke syg af den smule.) Kom farsen i et stort ildfast fad dæk med Sliced Bacon Evt. drys med rasp. Hæld den opkogningen der kan være i fadet og gem resten til sovsen. steg i en god time ved 180-200 grader i luftovn
Lav en opbagning af Margarine og Hvedemel, hæld skyen fra stegen i og resten af opkogningen spæd til med mælk, alt efter hvor tyk/tynd du ønsker sovsen. ( Ja jeg ved det godt, det er en fed sovs men den smager nu altså bedst med mælk.)Smag til med Salt, Peber og Ribsgele.
Servere med Kartofler, grøntsager efter behag.
Tips: Jeg har med vilje ikke sat mængde af til Salt og Peber da det er en individuelt smagssag hvor meget der skal i. |
|
Opskriften er vist 10264 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne