Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Forlorren hare

Forlorren hare, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Claus Tind

Indsendt :



Ingredienser:
 Sovs:
5 dl.Mælk
50 g.Røget Spæk/Bacon
2-3 tsk.Ribsgele
 Salt
 peber
 
 Haren:
1000 g.Flæskefars
50 g.Røget spæk/bacon i tern
100 g.Hvedemel
1 dl.mælk
3 Æg
2 Mellemstore Revet/Maskinhakket Løg
2 Pk.Sliced Bacon til at dække stegen
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Kom mælken i en gryde, med de til sovsen tilhørnede ingrediencer, og lad det koge op. tag det af varmen og lad det stå til du skal bruge det. Rør alle ingrediencerne tilhørende farsen sammen ( Smag gerne på den rå fars, om den behøver mere Salt eller Peber. det smager fakstisk ikke så dårligt, og du bliver ikke syg af den smule.) Kom farsen i et stort ildfast fad dæk med Sliced Bacon Evt. drys med rasp. Hæld den opkogningen der kan være i fadet og gem resten til sovsen. steg i en god time ved 180-200 grader i luftovn Lav en opbagning af Margerine og Hvedemel, hæld skyen fra stegen i og resten af opkogningen spæd til med mælk, alt efter hvor tyk/tynd du ønsker sovsen. ( Ja jeg ved det godt, det er en fed sovs men den smager nu altså bedst med mælk.)Smag til med Salt, Peber og Ribsgele. Servere med Kartofler, grøntsager efter behag.

Tips:

Jeg har med vilje ikke sat mængde af til Salt og Peber da det er en individuelt smagssag hvor meget der skal i.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Forloren hare

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9379 gange,
og udskrevet 205 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu