Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingefad 02

Kyllingefad 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Marianne

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.Kyllingebrystfilet
125 g.Bacon
3-4 ringeAnanas
250 g.Champingion
5 dl.Piskefløde
 Orientalsk karry
 Lidtsalt
 Margarine til stegning
 
Opskrift:
Brystfiletterne vendes i orientalsk karry og vendes på pande til det får lidt farve. Baconen steges sprød Champingionerne steges sprøde (Hvis de er små kan de steges hele, ellers skær dem i kvarte eller skiver) Filleterne lægges i et fad derpå "drysses" bacon, champingion og ananas over. Pandes koges af med fløden og krydres med salt (pas på, baconen er også salt) og hældes over retten. Fadet sættes i ovnen i ca. 25 min. Der serveres Jasminris og et godt brød til.

Tips:

Uhøjtidlig festmad eller hvis der skal kræses lidt ekstra for familien.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 18696 gange,
og udskrevet 829 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

jack  -  2007-11-09 18:54:53
helt kanon. nem at lave og smager herligt

  -  2007-07-05 12:06:33
ovnen på 200

Nina  -  2007-04-30 21:28:44
Jeg syntes det var meget velsmagende, jeg tog halv piskefløde og halv sødmælk - for at spare lidt på fedtet, jeg tænker at man måske kunne komme lidt hønseboulion i for at give sovsen lidt mere smag. Kombinationen af bacon champignon og ananas er delikat.

Marianne  -  2006-12-01 15:12:02
200 gr.

Bjarne  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad skal oven stå på ???

mia  -  0000-00-00 00:00:00
det her det lyder så godt at jeg må lave det idag! 20/10 - 2006