Ostefarsbrød

Ostefarsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mai

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kalv og flæsk
1 æg
2 spsk.rasp
1 dl.mælk
 salt
 peber
 
 Pynt:
 bacon
 
 Fyld:
150 g.flødeost (philidelphia)
1 bdt.persille
1 fedhvidløg
 
Opskrift:
Farsen blandes og deles i 2 ca lige store stykker, ostefylden ligges mellem dem, pyntes til sidst med bacon. Bages i ovnen ved 200 grader i ca 1 time. Serveres med hasselbagt kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 11300 gange,
og udskrevet 325 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-03-08 07:00:34
Less is more! Nemt og lækkert.

  -   2013-08-06 15:26:19
Virkeligt lækkert farsbrød. Osten gør noget helt særligt for retten.

  -   2007-09-02 15:52:31
en nem og lækker opskrift, lige til at gå til