Uglegylp på skovbunden

Uglegylp på skovbunden, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

HøjtidHalloween

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : keka

Indsendt :     
Uglegylp på skovbunden, billede 4 Uglegylp på skovbunden, billede 1 Uglegylp på skovbunden, billede 2 Uglegylp på skovbunden, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.kartofler
500 g.hakket spinat
1 spsk.smør
 salt
 
500 g.kyllinge spareribs (hotwings)
 
Opskrift:
Kog kartoflerne møre.

Mos kartoflerne og bland hakket spinat og smør i. Juster med kogevandet Smag til med salt

Hæld op i ovnfast fad, og bred mosen ud Placer kyllingespareribsene ovenpå Sæt det ind i ovnen 200 grader C. alm. ovn i 20 minutter.

Tips:

Marinaden fra kyllingerne flyder ud over mosen, og giver det hele et ret ulækkert udseende. Smagen derimod er helt i top.





karakterer:
Opskriften er vist 108227 gange,
og udskrevet 1757 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (56 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-10-30 15:27:42
jeg ville lave denne opskrift imorgen og glæader mig!!! for syns den ser lækker ud..:P selvom det en halloween opskrift..!!

  -   2010-11-18 12:42:25
vi har smagt ulgegylpen mhmm.. bedre end den ægte varer vi fik i thailand selv om vi alle var vegetare var det bare mums

  -   2010-11-10 07:36:06
Hej. Hvad gør man med spinaten... damper man den først, eller?

  -   2010-08-16 10:25:34
Det smager også godt hvis man putter pølse stykker i, (de skal ligne træstammer) Det ser ikke nær så ulækkert ud, men smager forrygende :D

  -   2007-10-29 15:43:06
Jeg har i år, lavet mosen med halvt spinat, i det nederste lag, og moset hokkaido i det øverste lag. Det så godt og ulækkert ud, og smagte fantastisk

  -   2007-10-29 15:39:59
Du kan bruge begge dele, eller kyllingelår i BBQ udgaven.

  -   2007-10-15 09:03:52
Er kyllingespareribs det samme som kyllingevinger?