hakkede og flåede tomater0.5 ds. hakkede og flåede tomater
tomatpuré tomatpuré
chilisauce chilisauce
evt.
tacosauce evt. tacosauce
oregano oregano
basilikum basilikum
timian timian
rosmarin rosmarin
lasagneplader lasagneplader
hel muskatnød hel muskatnød
1
karton
Mornaysauce1 karton Mornaysauce
hvederasp hvederasp
sød chili sød chili
Opskrift:
Løg svitses i en gryde og hvidløg knuses i. Oksekødet kommes i og brunes. Champignonerne kommes i. Ca. 1 tsk salt og godt med peber samt ca. 3 dl kogt vand tilsættes. Rør rundt og lad koge til ca. det halve er fordampet og tilsæt lidt ekstra vand. Tomat kommes i. Smag til med tomatpuré chilisauce, tacosauce, oregano, basilikum, timian, rosmarin, peber og godt med salt - gå efter en god kraftig og hel smag med en kant (af det stærke).
Tilberedes lagvis i en bradepande (4 lag plader af tre stk. Start og slut med saucen). muskatnød rives ovenpå. Mornaysaucen hældes over (kom lidt mælk i kartonen for at få det sidste med). Drys rasp på og afslut med sød chili.
Bages 25-35 min. i en alm. forvarmet ovn på 200 grader.
Den er færdig når en gaffel går igennem uden at møde modstand!