Alletiders Gulerodskage med glasur

Alletiders Gulerodskage med glasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Susanne

Indsendt :      Red:

Alletiders Gulerodskage med glasur, billede 4 Alletiders Gulerodskage med glasur, billede 1 Alletiders Gulerodskage med glasur, billede 2 Alletiders Gulerodskage med glasur, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Kagen:
200 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
275 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
400 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
60 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
50 gram Hasselnøddeflager
   
  Glasur:
90 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
190 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1.5 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Flødeost. 70+ 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Kagen:
Pisk rørsukker og olie. Tilsæt 1 æg af gangen mens der piskes, til det skummer let. Mel røres sammen med øvrige tørre ingredienser. Og tilsættes æggemassen. Herefter kommes gulerødder, rosiner og evt. hasselnøddekerner/flager i.

Dejen heldes i to smurte kageforme og bages ved 175 grader C. alm. ovn i ca. 45 min.

Derefter skal kagen afkøles.

Glasur:
Smelt margarinen med flødeost og tilsæt flormelis og vaniliesukker og pisk til en jævn masse. Kommmes på kagen med det samme

Nu er kagen klar til servering - Velbekomme!


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gulerodskage

karakterer:
Opskriften er vist 181030 gange,
og udskrevet 6064 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (98 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 26924 (6410 kcal)
KJ pr. Pers. 2243 (534 kcal)
Vægt ialt 1907 gram
Vægt pr. Pers. 158 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1411 KJ (336 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 19.4 gram
Kulhydrat 37.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

21-9-15  -  2015-09-22 11:29:26
Kun halv del kanel og lidt mere sukker

joy  -  2015-02-13 14:06:33
Skide go kage . jeg havde ingen stødt ingefær men men brugte i stedet frisk . ½ spiseske . Har ikk prøvet at bage før overhovedet , så meget nem kage .

Pernille  -  2013-09-28 14:21:16
Den er ikke bare god - den er verdensklasse!!! Har bagt den hundredevis af gange.... MUMS!!!!!

Sofie og farmor<3< 3  -  2013-04-11 11:40:07
Den er god.

Maria  -  2013-03-26 18:43:29
den er utrolig lækker ! især når man tilsætter en smugle chokolade i stedet for rosiner og i glasuren river lidt citron skald i og lidt af saften

Sandra  -  2012-09-19 12:43:28
Prøv og brug mascapone i stedet for flødeost, og så kun 50 gr smør,og 120 gr flormels, herhjemme elsker de den

Berit  -  2012-06-14 13:05:43
Den glasur er bare lækker og jeg synes bestemt ikke man kan smage det er ost der er i. Det er en super lækker kage MuuuuuuuuMS for pokker da :)

Michelle  -  2012-04-30 14:50:11
Solen skinner og det er 18 grader, og i dag fylder jeg 16 - gulerodskagen er i ovnene og duften kan duftes i hele huset! Lovely day!! Håber på et skønt resultat!

Ida  -  2012-03-23 15:40:55
Hvad kan man bruge istedet for Flødeost i glasuren? Laver kagen til min mor, men hun kan ikke lide ost.. What's now?

ainad  -  2011-11-14 19:58:39
Hvorfor skal der rørsukker i ? kan jeg ikke bruge almindeligt sukker :)

Minna<3  -  2011-09-30 22:47:35
Er i gang med at lave den , den ser rigtig god ud :D Men jeg synes ikke den hæver :(

Mor og datter  -  2011-09-23 14:18:47
Vi brugte Philadelphia i stedet for margarine og flødeost og fik et super lækkert resultat!

Stine  -  2011-08-20 20:35:34
Det er ALTID denne opskrift jeg benytter til gulerodskage, den er perfekt! Let, luftig, smagfuld og ikke mindst tilpas fugtig så den er lækker selv efter nogle dage. Kan kun anbefales.

Mette  -  2011-05-01 17:45:01
Kagen er bare rigtig god, men lad være med at gøre som jeg. Jeg kom til at udskifte margarinen i cremen med kærgården. Det duer ikke pga olieindholdet i kærgården. Smagen var stadig rigtig god, men konsistensen helt tynd.

Anne Mette  -  2010-10-30 18:28:07
Nu har jeg lavet den 2 gange, den er simpelhen bare super god. Jeg har bare lavet helt almindelig glasur af vand og flormelis i stedet for. Og så har jeg hakket nogle hele hasselnødder groft, og ristet dem på panden inden jeg kom dem i dejen - nam nam siger jeg bare :-)

Neega  -  2010-10-10 10:54:40
den smager fantastisk men jeg kunne ikke lide glasuren så meget

misse68  -  2010-08-29 12:08:02
SUPER PERFEKT KAGE. ALLE ELSKER DEN. :-) Holder sig blød og svampet i flere dage.

mille  -  2010-08-23 12:08:07
en god kage hvis man følger opskriften nøje

Maria  -  2010-03-07 13:04:30
Mmmh, den ser super god ud. Kan man skaere ned pa fedtet ved at kun ta halvdelen af fedtet i og putte noet youghurt i istedet?

mansi  -  2009-12-09 18:16:20
har aldrig smagt en bedre gulerødskag. kan ikke holde fingerne væk fra den. tak til personen som har skrevet den .

iman  -  2009-11-28 09:53:17
det er den bedste kage i verden.den er lige som den skal være

Harima  -  2009-09-26 00:24:20
det er den lækkest kage som jeg har nogensind lavet... nogensind... Prøve med at lave til 24 person....

Nanna  -  2009-05-16 17:04:25
Wauw den er bare så god!

Per  -  2009-02-28 11:21:58
Glasuren bliver mere klistret en den almindelige osteglasur som man bare rører sammen.

Henrik  -  2009-01-31 11:19:58
Hvis man ikke synes om denne opskrift, kan man ikke bage. men man behøver ikke komme magarine i glasuren og så tilføje lidt citron skal. uuuuhhhmmmmmmmmmmmmmmmm

Sabi  -  2008-08-05 20:06:56
Jeg skal lave den til min fødselsdag den 9 august, tillykke til Sabi for hun fylder 11 år

Nenanda  -  2008-03-19 15:08:19
En af de bedste gulerodskager jeg har smagt. Man kan komme uden om den let fugtige bund ved at bage den i bunden af ovenen ved jævn varme (200C)

Thomas  -  2008-02-13 10:46:01
Synes denne opskrift er rigtig god. Istedet for rosiner hakkede jeg toerrede figner og blandede i. Det var ogsaa rigtig laekkert. Et andet tip er at rive appelsin el. lime-skal i glasuren. Mums!

Asi  -  2007-12-26 23:00:05
Jeg synes simpelthen også at den er verdens bedste gulerodskage..:D Super!...:P

Cille  -  2007-12-17 14:14:27
Jeg er igang med at lave den , desværre blev der kun nok til 1 kageform (firkantet) , jeg syntes ikke rigtigt den hæver men det kommer den nok til , tak for opskriften :b

diin søøde laaurra<`3  -  2007-11-30 17:20:34
det er det bedste i verden alle elsker den den der har lavet den skal have mange taaaak.....heeh......okaaijq jeg har aldrig lavet den..heheh...ubsss<33

Helene  -  2007-11-13 18:16:15
Den er okay

Christina  -  2007-09-21 12:33:32
Den er bare super lækker - hele familien elsker den!

Maja  -  2007-05-16 09:11:50
lille detalje den er ikke glutenfri

Christina  -  2007-03-18 13:12:03
Den fungere ikke særlig godt, og hæver ikke. Bunden bliver svampet.

Michelle  -  2007-03-11 09:37:09
Det lyder jo simpelt og nemt, og fedtfattig - til dels.

Karen  -  0000-00-00 00:00:00
Dette er simpelthen verdens bedste gulerodskage