Leverpostej 06
Leverpostej 06, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
Pålæg Ret : Pålæg - Pålæg Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Ukendt oprindelsesland Indsendt af : leo lausen Indsendt : 2006-09-18
2021-01-18
2000 g. lever 2000 g. lever 1500 g. spæk 1500 g. spæk 6 løg 6 løg 9 ansjoser 9 ansjoser 9 æg 9 æg 40 g. salt 40 g. salt 7.5 dl. fløde 7.5 dl. fløde 4 spsk. hvedemel 4 spsk. hvedemel evt. allehånde evt. allehånde Bacon Bacon
Lever-spæk-ansjoser og løg hakkes
Blandes med æg fløde mel og krydderier
Det fyldes i ½l.foliebakker og dækkes med bacon.
Bager i vandbad cir.50 minutter ved 180 gr.
Kan fryses i rå tilstand
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8
(5 stemmer)
Opskriften er vist 9745 gange, og udskrevet 236 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu