Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kartoffelfad med bacon

Kartoffelfad med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lotte

Indsendt :



Ingredienser:
 Kartofler i passende mængde til at fylde et fad halvt op
1 løg
1.5 dl.ærter
1.5 dl.majs
3-400 g.bacon i et stykke
2.5 dl.Madlavnings fløde
 Timian
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Kartoflerne skrabes eller skrælles og koges i knap 10 min. derefter køles de ned med koldt vand og skæres i mindre stykker (som til brasede kartofler) og fyldes i et fad.

Hak løget lidt groft og fordel det over kartoflerne, tilsæt ærter og majs. Drys med godt med salt og peber og blad det godt med fingerne.

Hak baconen i små tern eller stave og hæld dem over retten og drys derefter godt med timian ud over det, fløden hældes ved.

Retten bages til kartoflerne er godt møre og bacon er lækker brun og sprød.

Tips:

Kan både spises alene eller som tilbehør til bøffer med lidt mindre bacon.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11610 gange,
og udskrevet 238 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lotte  -  2010-10-23 12:38:17
200 gr, til retten er brun, stik i kartoflerne. stegetiden kan variere meget efter ovn og kartofler.

Helle  -  2008-01-06 10:51:37
Lyder rigtig lækkert. Vil prøve til aften. Finder selv ud af tid og temp...! :-)