Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mumse svinemørbrad i fad

Mumse svinemørbrad i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Duddie

Indsendt :


Mumse svinemørbrad i fad, billede 4 Mumse svinemørbrad i fad, billede 1 Mumse svinemørbrad i fad, billede 2 Mumse svinemørbrad i fad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Bacon i tern
   
600 gram Svinemørbrad, afpudset
400 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Jævning
Kulør
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Steg baconen til det er sprødt og læg det på et stykke køkkenrulle.

Puds svinemørbraden og skær den i 2 cm. tykke skiver. Steg bøfferne et par minutter på hver side, Læg bøfferne i et ovnfast fad.

Champignon skæres i skiver og ristes på en tør pande, lægges over mørbraderne.

Steg løgene, overhæld med fløde evt. lidt vand, smag til med salt og peber og jævn sovsen.

Hæld sovsen over og tilsidst baconen på toppen.

Stilles i en forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn ca. 30 minutter.

Serveres med ris.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Mørbrad i fad

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (71 stemmer)

Opskriften er vist 579216 gange,
og udskrevet 13846 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 15524 (3696 kcal)
KJ pr. Pers. 3881 (924 kcal)
Vægt ialt 2899 gram
Vægt pr. Pers. 724 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 535 KJ (127 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 6.7 gram
Kulhydrat 10.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Emil nygaard   -  2018-10-21 19:20:38
Et sikkert hit hver gang, har ikke har en gæst endnu der ikke tigger om at kende komme igen til samme ret!

Hans  -  2018-09-08 14:53:59
Kanon

Lis M. Madsen   -  2018-01-21 19:55:59
Hvor meget ost kommer I i sovsen ?

  -  2013-01-11 17:36:08
Inspirende opskrift jeg lavede nogle ændringer. Brugte milda madlavningsfløde i stedet for fløde, tilsatte hvidløg, kom en dåse flåede tomater i og i stedet for at lave en jævning, (fordi milda er ret tyk i forvejen),vendte jeg mørbradbøfferne i mel.

Erik Lauritsen  -  2012-11-29 22:06:27
Kæmpesucces med denne ret, som jeg suplerer med en dåse hakkede tomater i chili. Alle der prøver den her i huset vil gerne have opskriften. Ka anbefales!

THO   -  2012-11-15 18:30:19
Lækker ret.. jeg putter en dåse flåede tomater i også og så en halv liter fløde som jævnes en anelse med meljævner.. jeg putter baconen ned i fløden så den ikke brænder på.. lidt pikantost i fløden giver et ekstra pift.. husk at stege champignon og mørbraden i fedtet fra baconen..

Anja  -  2012-10-15 09:13:07
Smager rigtig godt med lidt tomatpure og aromat.

Plet  -  2011-11-07 13:23:19
Hvem siger det skal være fedtfattig. Du spiser vel ikke det hele selv?

johnnysorensen  -  2011-05-12 17:20:28
Jeg er ved at lave maden, opskriften ser dejlig ud. Men, men, Mangeler lig at vide er det 200g med luft. Skal fadet dækkes over under tilberedning. Sommer hilsen fra johnny

Betty  -  2011-04-14 20:51:46
Jeg har lige fået retten ved min søn og svigerdatter, hvor den dog smagte godt , den kan varmt anbefales.. Jeg skal selv prøve og lave den..

olemorfar  -  2010-09-18 13:13:28
kom lige en isterning boullion hjemme lavet ved.kanon god.gir den til gæster næste gang,tak

Anja  -  2010-06-18 14:35:06
Jeg plejer at koge frisk pasta til... det er altså mums ;)

Ulla  -  2010-05-09 15:48:52
Der står vel heller ingen steder at det skulle være en fedtfattig ret

,,  -  2009-08-21 14:50:16
det er da ikke fedtfattig når der er 38% fløde i.......

Anonym  -  2009-03-24 09:17:13
Sovsen bliver rigtig god, hvis man blander den grønne pikantost i fløden.

En ældre husmor  -  2009-02-23 09:30:15
Denne opskrift er noget af det rigtig gode, meget velsmagende og velegnet til gæstemad

Thomas  -  2008-12-13 12:54:00
Har fået en ny yndlingsret!!!!

David  -  2008-01-31 17:48:06
Dejlig ret, det smager rigtigt lækkert og ja som andre siger, nem at lave :D super opskrift

Heidi  -  2008-01-16 21:38:43
super lækker ret, der nemt kan laves i forvejen. selv manden var vild med retten. Tilsatte hvidløg og gulpeberfrugt i tern mums

Tage Tyskland  -  2007-07-06 14:11:29
Det er lige som min første kone lavede den, super god og let at lave.

mette  -  2007-03-27 18:06:05
det er bare godt! og nemt at lave

Kokken  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig lækker gammel daws mad!