Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Carbonada à la criolla (kalve- eller okseragout)

Carbonada à la criolla (kalve- eller okseragout), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Oprindelsesland : Argentina

ArgentinaIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.Okse- eller kalvekød
 smør
 lidthvedemel
 
2 løg
3 grønne peber
6 flåede tomater
 olie
1000 g.kartofler
 
 søde kartofler
 ærter
 majskerner
0.5 dl.koncentreret tomatpure
500 g.halverede modne ferskner (evt. store tørrede der udblødes i forvejen)
 salt
 peber
 
Opskrift:
1 kg. Okse- eller kalvekød skæres i terninger på et par cm., brunes let i smør og strøs med lidt mel.

2 løg snittes fint, 3 grønne peberhylstre og 6 flåede tomater ligeledes, det hele ristes i olie, man begynder med løgene og den ene peber og kommer resten i lidt efter lidt.

Kødet kommes heri sammen med et tilsvarende kvantum rå kartofler skåret i terninger. Det koges på stæk ild (varme), til væden, der er i gryden er borte.

I argentina kommes der nu søde kartofler i sammen med ærter og majskerner, men det kan undværes, og der røres ½ dl koncentreret tomatpure i for at give farve.

Når kartofler og grønsager er halvt møre kommes ½ kg. Halverede, modne ferskner i (kan være de store tørrede, der udblødes i forvejen) sammen med salt og peber


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12315 gange,
og udskrevet 348 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jan  -  2008-03-29 13:54:38
Helt klart en dejlig smags oplevelse det skal i prøve, jeg brugte dog tørrede apricos ;-)

anita  -  2007-10-06 12:06:08
hvordan koger du kartofler nær væden er kogt væk