Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Carbonada criolla (Bagt græskar fyldt med kød og ferskner)

Carbonada criolla (Bagt græskar fyldt med kød og ferskner), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Græskar

Oprindelsesland : Argentina

ArgentinaIndsendt :



Ingredienser:
1 stort kugleformet græskar
125 g.smør
200 g.sukker
2 spsk.Olivenolie
1000 g.skært oksekød
2.5 dl.Grofthakket løg
1.25 dl.Grofthakket grøn peber
0.5 tsk.finthakket hvidløg
1 l.bouillon
3 mellemstore tomater eller 2.5 dl. Konserverede tomater
0.5 tsk.tørret oregano
1 laurbærblad
1 tsk.salt
 sort peber
750 g.søde kartofler
750 g.hvide kartofler
1250 g.zucchini
3 majskolber
4 friske ferskner
 
Opskrift:
Skrub græskarret godt udvendigt. Skær et låg af i den ende hvor stilken sidder. Skrab kærner og de trådagtige fiber ud med en ske, både af låget og græskarret.

Pensl græskarret indvendig med blødt smør og strø med sukker ned i det. Ryst græskarret, så sukkeret sætter sig overalt. Stil græskarret i en bradepande og bag det i ovnen ved 170 grader C, til det er så mørt at der let kan stikkes i det, men ikke sådan at det ikke kan fyldes.


Skær kødet i terninger på størrelse med valnødder. Varm olien op i en stegegryde og brun kødet overalt, mens der røres i det. Læg de brunede kødstykker i en skål ved hjælp af en hulske.

Tilsæt det tiloversblevne fedtstof, løg, grøn peber og hvidløg og svits det, til det er blødt men ikke brunt. Hæld bouillonen i og bring det i kog.

Kom kødstykkerne i sammen med tomaterne, der er flåede g befriede for kærner. Tilsæt yderligere oregano, laurbærbladet, salt og peber. Læg låg på og lad det småstege i ca. 15 minutter.

Tilsæt de ituskårne søde og hvide kartofler (de søde kan udelades). Skær zucchinierne i skiver på ½ cm’s tykkelse. Kom dem i og kog det yderligere 10-15 minutter.

Del majskolberne i 2½ cm. Tykke skiver og kom dem ved foruden halverede ferskner og kog det under låg ca. 5 minutter til.

Hæld grydens indhold forsigtigt ned i græskaret og stil det i ovnen ca. 15 minutter.

Server græskaret på et rundt fad.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (14 stemmer)

Opskriften er vist 12301 gange,
og udskrevet 294 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu