lille bøger creme fraiche 38%1 lille bøger creme fraiche 38%
Salt Salt
peber peber
Opskrift:
*Skær kalkunkødet i ca. 2 cm tykke strimler
*Vend kødet i mel
*Pil og hak løget groft
*Rens champignonerne og halver de store
*Damp champignonerne i en tør gryde i et par minutter uden låg. Ryst gryden
så alle bliver dampet
*Tag gryden fra varmen
*Smelt smørret i en gryde og svits løget let
*Brun derefter kalkunkødet sammen med løget. Kødet må kun lige tage farve
*Tilsæt paprika, tomatpure og bouillon og lad det simre under låg i 7-10 min.
*Drys champignoner i og giv retten yderligere 5 min. Eller til kødet er mørt
*Rør creme fraiche i og smag tilmed salt & peber
Tips:
Server med ris eller kartoffelmos
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 6313 gange, og udskrevet 142 gange.
Kommentarer
Bodil - 2008-10-15 22:36:33 Hvad sker der ? To enslydende opskrifter på kalkunstroganoff med vidt forskellig gennemsnitlig karakterbedømmelse. Skulle de have været slået sammen?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider