Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkunstroganoff 02

Kalkunstroganoff 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt af : Tofly

Indsendt :



Ingredienser:
750 g.kalkunbryst
 Lidthvedemel
1 løg
500 g.champignon
50 g.smør
1 spsk.rosenpaprika
1.5 spsk.koncentreret tomatpure
1 dl.bouillon
1 lille bøger creme fraiche 38%
 Salt
 peber
 
Opskrift:
*Skær kalkunkødet i ca. 2 cm tykke strimler *Vend kødet i mel *Pil og hak løget groft *Rens champignonerne og halver de store *Damp champignonerne i en tør gryde i et par minutter uden låg. Ryst gryden så alle bliver dampet *Tag gryden fra varmen *Smelt smørret i en gryde og svits løget let *Brun derefter kalkunkødet sammen med løget. Kødet må kun lige tage farve *Tilsæt paprika, tomatpure og bouillon og lad det simre under låg i 7-10 min. *Drys champignoner i og giv retten yderligere 5 min. Eller til kødet er mørt *Rør creme fraiche i og smag tilmed salt & peber

Tips:

Server med ris eller kartoffelmos


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 6156 gange,
og udskrevet 137 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Bodil  -  2008-10-15 22:36:33
Hvad sker der ? To enslydende opskrifter på kalkunstroganoff med vidt forskellig gennemsnitlig karakterbedømmelse. Skulle de have været slået sammen?