Hannes øl-i-røven-kylling

Hannes øl-i-røven-kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kurt jensen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Garniture:
1 lille Blomkål
4 gulerødder
1 glasmarineret hvidløg
4 løg
1 kg.Kartofler
0.5 rød peber
0.5 gul peber
0.5 grøn peber
1.5 dl.olie
 Purløg
 dild
2 tsk.Salt
1 tsk.Paprika
1 tsk.peber
 
 Øldåsen:
2 øldåser halvfulde af øl
1 god kvist Rosemarin
1 god kvist Citron-Timian
1 lille laurbærblad
 
 Sovs:
1 flaskeJensen’s Whisky Sovs
1 brevKnorr’s Bearnaise pulver
 
 Kylling:
2 gode landkyllinger 1200-1400 gram
2 spsk.Olie
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Kyllingen:
Kom kryderkvistene i øldåserne smør kyllingerne udvendig og indvendig med olie drys godt med salt og friskkværnet peber. Monter kyllingerne på dåserne sæt dem i gasgrillen ved 200 grader. Stegetid ca. 1 time pr. kg hver kylling vejer.

Garnituren:
Det hele skæres i mindre stykker og ingredienserne inkl. marinaden blandes i en plasticpose. Kommes i en passende foliebakke så laget er cirka 7 cm tykt. Sættes i grillen ved siden af kyllingerne stegetid ca. ½ time ved 200 grader

Sovsen:
Lav Bearnaisesovsen efter forskrifterne og bland whisky sovsen i.





karakterer:
Opskriften er vist 23105 gange,
og udskrevet 342 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-04-10 02:19:38
skal man være skæv lol

  -   2005-01-01 01:01:01
Brug ikke øldåser i grillen, de afgiver giftige dampe fra farverne på siden. Brug istedet en Weber holder eller lignende!

  -   2005-01-01 01:01:01
Det smager godt men der er alt for meget kød - og grøntsagerne kan godt komme i grillen samtidig med kyllingen.