Kyllingen:
Kom kryderkvistene i øldåserne smør kyllingerne udvendig og indvendig med olie drys godt med salt og friskkværnet peber.
Monter kyllingerne på dåserne sæt dem i gasgrillen ved 200 grader.
Stegetid ca. 1 time pr. kg hver kylling vejer.
Garnituren:
Det hele skæres i mindre stykker og ingredienserne inkl. marinaden blandes i en plasticpose.
Kommes i en passende foliebakke så laget er cirka 7 cm tykt.
Sættes i grillen ved siden af kyllingerne stegetid ca. ½ time ved 200 grader
Sovsen:
Lav Bearnaisesovsen efter forskrifterne og bland whisky sovsen i.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.2
(16 stemmer)
Opskriften er vist 20456 gange, og udskrevet 299 gange.
Kommentarer
- 2010-04-10 02:19:38 skal man være skæv lol
Carsten Petersen - 0000-00-00 00:00:00 Brug ikke øldåser i grillen, de afgiver giftige dampe fra farverne på siden. Brug istedet en Weber holder eller lignende!
Hanne Jensen - 0000-00-00 00:00:00 Det smager godt men der er alt for meget kød - og grøntsagerne kan godt komme i grillen samtidig med kyllingen.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider