Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Dyregullasch

Dyregullasch, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Rådyrbov - Dyrebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Dyregullasch, billede 4 Dyregullasch, billede 1 Dyregullasch, billede 2 Dyregullasch, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.dyrebov i tern
150 g.bacon i tern
 olie
 
3 spsk.hvedemel
2 tsk.salt
2 tsk.paprika
3 enebær
 evt.chili efter smag
 
2 fedhakkede hvidløg
1 hakket løg
 
1 ds.hakkede tomater
1 grønsagsbouillonterning
1 oksekødsbouillonterning
5 dl.vand
 
250 g.champignon
2 ds.cocktailpølser
 evt.fløde
 
Opskrift:
Boven udbenes og renses for sener og hinder. Kødet skæres i passende stykker.

Mel, salt, paprika, knuste enebær og evt. chili blandes i en plastpose og kød og bacon tilsættes og rystes godt.

Kødet brunes, evt af flere gange og tages op. Løg og hvidløg svitses. Kød, flåede tomater og vand plus bouillonterninger tilsættes og simrer under svag varme i 2-3 timer under jævnlig omrøring.

Champignoner deles i kvarte og tilsættes de sidste 15 minutter.

Cocktailpølserne varmes med de sidste 5 minutter og saucen jævnes evt. med lidt fløde.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 33985 gange,
og udskrevet 1054 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu