Jamaica kylling

Jamaica kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Jamaica

JamaicaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Hel Kylling
1 Løg
1 Rød eller grøn peber
2 Tomater
2 spsk.sojasauce
2 spsk.Rødvinseddike
 Salt
 peber
1 spsk.det 3. Krydderi
1 spsk.paprika
 Lidtallehånde
 LidtProvence krydderi
 Lidttimian
 
 Til stegning:
 Æg
 hvedemel
 Olie
 
Opskrift:
Del kyllingen i passende stykker. Skær løg, peberfrug og tomater i små stykker. bland det med krydderierne i en stor skål. Læg kyllingestykkerne i og lad det stå og trække natten over i køleskabet. Tages ud en halv time i stuetemperatur før stykkerne vendes i æg og mel. Steges i en dyb pande i rigeligt olie ved svag varme i 15 til 20 minutter, under låg, stykkerne vendes tit.

Tips:

Serveres evt. med en god grøn salat. og en bagt kartoffel.





karakterer:
Opskriften er vist 16535 gange,
og udskrevet 197 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-11-27 16:47:50
Lyder super lækkert, MEN: Hvad gør man med tomat, peberfrugt-løg blandingen bagefter? Skal den bare smides ud?

  -   2012-11-06 12:17:12
rigtig god kylling :) kan klart anbefales her fra :D