Husmandskoteletter med stuvede ærter og gulerødder

Husmandskoteletter med stuvede ærter og gulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Husmandskoteletter med stuvede ærter og gulerødder, billede 4 Husmandskoteletter med stuvede ærter og gulerødder, billede 1 Husmandskoteletter med stuvede ærter og gulerødder, billede 2 Husmandskoteletter med stuvede ærter og gulerødder, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.kogeflæsk
1 æg
 hvedemel
1.5 dl.rasp
 Salt
 Peber
 
20 g.smør
 
 Stuvede ærter og gulerødder:
400 g.dybfrosne ærter og gulerodsterninger
3 dl.vand
1 tsk.salt
 
15 g.blødgjort smør eller margarine
20 g.hvedemel
 
 hakket persille
 
Opskrift:
Flæskes skæres i relativt tykke skiver, som til koteletter.

Vend først koteletterne i det sammenpiskede æg, derefter i mel og tul slut i rasp blandet med salt og peber.

Steg koteletterne ved svag varme 4-5 minutter på hver side.

Stuvede ærter og gulerødder:
Kog grønsagerne i velsaltet vand som angivet på embalagen, ca 10 minutter.

Rør fedtstof og mel sammen. Rør smørbolle i grønsagerne og rør til den er opløst.

Kog stuvningen 5 minutter. Smag til med salt. Drys persille over.

Serveres med kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 40842 gange,
og udskrevet 338 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-02-17 09:21:25
Smager bare saa godt,osse med persollesaus 10 herfra :)))