| |
|
Husmandskoteletter med stuvede ærter og gulerødder
Husmandskoteletter med stuvede ærter og gulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
600 | g. | kogeflæsk 600 g. kogeflæsk | 1 | | æg 1 æg | | | hvedemel hvedemel | 1.5 | dl. | rasp 1.5 dl. rasp | | | Salt Salt | | | Peber Peber | | | | 20 | g. | smør 20 g. smør | | | | | | Stuvede ærter og gulerødder: Stuvede ærter og gulerødder: | 400 | g. | dybfrosne ærter og gulerodsterninger 400 g. dybfrosne ærter og gulerodsterninger | 3 | dl. | vand 3 dl. vand | 1 | tsk. | salt 1 tsk. salt | | | | 15 | g. | blødgjort smør eller margarine 15 g. blødgjort smør eller margarine | 20 | g. | hvedemel 20 g. hvedemel | | | | | | hakket persille hakket persille | | | |
| |
Flæskes skæres i relativt tykke skiver, som til koteletter.
Vend først koteletterne i det sammenpiskede æg, derefter i mel og tul slut i rasp blandet med salt og peber.
Steg koteletterne ved svag varme 4-5 minutter på hver side.
Stuvede ærter og gulerødder:
Kog grønsagerne i velsaltet vand som angivet på embalagen, ca 10 minutter.
Rør fedtstof og mel sammen. Rør smørbolle i grønsagerne og rør til den er opløst.
Kog stuvningen 5 minutter. Smag til med salt. Drys persille over.
Serveres med kogte kartofler.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8
(6 stemmer)
Opskriften er vist 35936 gange, og udskrevet 225 gange.
| |
|
|
Kommentarer
pia oesten - 2013-02-17 09:21:25 Smager bare saa godt,osse med persollesaus 10 herfra :)))
|
|