Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling med grøn karrypasta i kokosmælk

Kylling med grøn karrypasta i kokosmælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt af : tania

Indsendt :



Ingredienser:
 kyllingebryst
0.5-1 ds.kokosmælk
 grøn karrypasta
 ris
 
Opskrift:
Skær kyllingebrystet i strimler, og steg dem i en wok med 2 spsk grøn karrypasta. Når kyllingen er helt gennemstegt hælder man kokosmælken over og giver det et kort opkog. Kyllingen skal ikke simre i kokosmælken, den skal blot lige varmes i retten. Servér med basmati ris


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (22 stemmer)

Opskriften er vist 32583 gange,
og udskrevet 403 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-08-02 13:30:22
+ Limeblade, basilikumblade, fiskesuace, chili og bambusskud

PN  -  2010-11-01 22:16:33
Stærke sager og man får varmen, men ikke for sarte maver.

Thomas  -  2010-02-17 21:27:01
det der har ikke noget med thai mad at gøre. slet ikke faktisk. men 100 % brugbar til at viderudvikle retten.

Katrine Cecilie  -  2008-11-05 22:38:33
vi plejer at putte grønne bønner og bambusskud i også.. det er også en dejlig ret :D

Amalie  -  2008-05-05 18:24:41
dejlig opskrift. jeg kom personligt kun bambusskud, champinion og brokoli i, udover selve opskriften.. vi fik et fantastisk måltid (: God fornøjelse.

Merethe  -  2007-10-03 14:24:57
Lidt tam...men man kan med fordel komme snittet pepperfrugt, svampe, abugine, mini majs og mange andre grøntsager i.

suree  -  2007-08-11 10:54:54
Det er slet ikke sådan man lave kylling med grøn karrypasta, ikke den orriginal thailandsmad