Bland 1/4 - ½ liter græsk yoghurt med 2 spsk tandoorikrykkeri (kan købes hos den lokale grønthandler). Bland evt lidt chilipulver og hvidløg heri (tandoori-krydderiet er lidt stærkt i forvejen). Marinaden hældes over de optøede kyllingestykker (enten lår eller bryst. Kom en plastpose over så det bliver lufttæt, og lad det stå og trække natten over, eller i løbet af dagen. Tilberedes i ovnen ca. tre kvarter ved 150 grader. Servér med ris og evt. lidt flute
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11324 gange, og udskrevet 185 gange.
Kommentarer
Peter - 2015-11-15 18:58:52 Fint med tandori krydderi, men føj for en konsistens. Brug IKKE græsk yoghurt i ovn. Skiller og bliver som henholdsvis vand og blød tofu. Ikke godt.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider