Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldt svinemørbrad med feta

Fyldt svinemørbrad med feta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : maibi

Indsendt :


Fyldt svinemørbrad med feta, billede 4 Fyldt svinemørbrad med feta, billede 1 Fyldt svinemørbrad med feta, billede 2 Fyldt svinemørbrad med feta, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Oregano, tørret
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
Feta. 40+
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
Opskrift:
Hakkede soltørrede tomater blandes sammen med presset hvidløg. Champignoner hakkes groft og tilsættes. Det hele blandes sammen med fetaost.

svinemørbraden renses. Den skæres halvt igennem. Fyldet lægges i mørbraden og bacon lægges ovenpå.

Steges ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 40 minutter.

Tips:

Velegnet til at lægge på en kuglegrill. Serveres med årstidens grønsager / salater samt kartofler eller ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (73 stemmer)

Opskriften er vist 327420 gange,
og udskrevet 10708 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 4900 (1166 kcal)
KJ pr. Pers. 1225 (291 kcal)
Vægt ialt 1004 gram
Vægt pr. Pers. 251 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 488 KJ (116 kcal)
Protein 15.7 gram
Fedt 5.6 gram
Kulhydrat 1.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2016-07-31 19:56:29
rigtig god opskrift brugte en mikro ovn og et fad med låg giver en kanon sauce

gitte  -  2014-10-17 01:17:16
Lækker mørbrad. Stor succes hos mine gæster. Det sidste fyld varmede jeg på en pande og serverede til mørbraden. :-)

Signe  -  2012-07-31 20:26:52
Mmmm!! Brugte friske krydderurter (origano og persille) friske champignoner og en halv chili, og selvfølgelig de øvrige ingredienser fra opskriften. Måtte skrue op for varmen til sidst, så næste gang giver jeg den 200 grader. Tak for de gode idéer der ligger herinde. Det skal lige siges at jeg normalt ikk står for madlavningen og ikk er særlig god til det, men denne opskrift var meget nem at gå til og smagte lækkert!

  -  2012-07-15 14:58:49
Jeg vikler parmaskinke rundt om, istedet for bacon, det smager godt o man spare lidt på kalorierne. Jeg hakker lidt persille eller anden krydderurt fint, og kommer sammen med fyldet - evt. lidt oliven.

gitte pedersen  -  2012-01-14 13:09:26
man kan ikke vikle baconen rundt om mørbraden på grund af at der er så meget fyld i.

Krum  -  2011-07-07 09:35:22
En super god ret, vi lavede den på weberen, det kan varmt anbefales, den skal ha maks 25 min. på en varm grill, lav rigeligt med fyld, det smager rigtig godt. Er god hvis man skal ha gæster, da det kan laves klar dagen før, ta det ud af køleskabet lidt før det skal på grillen.

Leta  -  2011-03-22 19:46:38
Manden mente det var noget af det bedste han havde smagt. Det var en enkel men lækker middag, saftig:-) 10 herfra. Står i ovnen nu med mozzarela under fetaen, kan jo laves i utallige varianter...

anette   -  2010-05-09 10:29:57
en super god opskrift,fint som gæste middag,viklet bacon om hele mørbrad,lidt kødnåle i,bagefter brunes på panden,er der kød fyld til overs,kommer jeg det med i ovnen,med lidt vand og kulør,jævnes lidt, en god sovs,eller champignon sovs,med fedtfattig madfløde,samt hjemmelavet ovn båd kartoffler

Marianne  -  2010-02-03 12:05:29
Kan absolut anbefales. Bare følg opskriften som den er beskrevet (dog kun en stegetid på 35 minutter i ovnen, hvis man ikke ønsker kødet bliver tør) - Virkelig lækker ret

Anita 20/8-09  -  2009-08-30 15:54:52
Virkelig god. Erstattede champignoner med masser af persille. Skal kun steges i 35 minutter.

capion  -  2009-08-08 13:11:14
Kan varmt anbefales at tilberede på grill... det bliver simpelthen super godt.

  -  2009-07-21 15:54:21
SUPER lækker opskrift. Min familie er vilde med den. (husk salt på mørbraden) Derudover hakkede jeg også en hel chili og puttede i:) For a gøre det lidt nemmere kan I brug et glas Rød Pesto og feta - det er så lækkert!

linn  -  2009-06-21 16:51:43
det er ihvertfald for lidt med et halvt glas!!!!!

Carina  -  2008-10-30 10:01:14
Jeg steger mørbraden af på panden og lægger den i en lille bradepande med lidt vand i bunden, hakker evt. resterne af champinonerne med lidt feta, og laver sovsen af dette, samt vandet fra bradepanden, det giver en pragtfuld sovs.

Merethe  -  2008-10-11 09:58:07
Smager fantastisk - jeg serverede det med ovnbagte rodfrugter og taziki.

Heidi=)  -  2008-09-17 09:36:02
MUMS....... Fulgte de gode råd der var blevet givet. Det blev bare super godt. Vi fik bagte kartofler, salat, hjemmebagt brød og en god hjemmelevet hvidløgssmør til..... MUMS MUMS SÅ kom bare hjem til kødgryderne og prøv denne gode opskrift=)

mig  -  2008-03-06 10:21:25
... Og hvor er fetaen?

Lilli  -  2008-02-15 20:38:34
Mere soltøre tomater og fetaost og bacon husk salt mørbraden lægges på risten steges 30 min

Lulu  -  2008-01-31 15:55:54
Virkelig god ret! Jeg kunne dog ikke få alt fyldet brugt, så derfor ristede jeg det overskydende fyld på panden, og serverede til. Det smagte virkeligt lækkert!

Christina  -  2008-01-23 16:59:31
Smager super godt. Jeg puttede os en hakket frisk chili i fyldet - det gør den i hvert fald ikke ringere. Vi fik hasselbagte kartofler, bearnaise sovs og salat til. Mums! :o)

Jeanette  -  2007-10-17 12:19:12
Hvordan er sovsen lavet, der er illustreret på billedet ?

Thomas  -  2007-10-07 20:19:01
Det smager vidunderligt, selv børnene var i den syvende himmel.

Heidi  -  2007-07-05 11:48:51
40 min er lidt lang tid - jeg steger den ved 200 grader i cirka 20 min.

Per  -  2007-04-04 08:52:24
Til fyldet bør fetaen også hakkes eller rives, brugte 3-4 spsk. feta, og 3-4 spsk. soltørrede tomater. Baconen mår være meningen at den skal bruges til at holde sammen på mørbraden i stedet for kødsnor, så den vikles omkring mørbraden.

Shanna  -  2007-03-12 22:51:59
Virkelig lækker ret der kan anbefales at prøve

Lizbeth  -  2006-12-30 20:25:37
Tak for tippet Helene!

Judy  -  0000-00-00 00:00:00
Det smager rigtig godt

Martin  -  0000-00-00 00:00:00
Dette er en rigtig god ret, kødet smager helt fantastisk

Helene  -  0000-00-00 00:00:00
Det er vildt lækkert, men et ½ gl. champignon er nok.