Kængurusteaks med vindruesauce

Kængurusteaks med vindruesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Kænguro

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kænguru steaks
 
 Vindruesauce:
400 g.vindruer u/skind og kerner
100 g.ristede pinjekerner
5 dl.crème fraiche
1 dl.hvidvin
 smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Steg kænguru steakene på panden i smør ca. 4-7 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Tag dem op og hold dem varme.

Vindruesauce:
Hæld hvidvin i panden og tilsæt vindruer og pinjekerner og lad det simre et par minutter. Kom derefter crème fraichen i og lad det hele koge godt igennem til saucen har en passende konsistens. Smag til med salt og peber.

Som tilbehør spises små aspargeskartofler og en god blandet salat, evt. med pærer, vindruer og ristede pinjekerner.





karakterer:
Opskriften er vist 12294 gange,
og udskrevet 306 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu