bræk chokoladen i små stykker og læg den i en skål sæt en gryde over med vand og stil skålen ned i gryden skru helt ned for blusset mens chokoladen smelter lad chokoladen køle lidt af pisk æggeblomerne og sukkert pisk fløden til fast skum i en anden skål hæld den smeltet chokolade i det piskede æg og pisk det hele sammen vend flødeskummet i lidt af gangen
Opskriften er vist 16578 gange, og udskrevet 535 gange.
Kommentarer
DJmaster - 2011-10-18 08:01:55 jeg har smagt bedere
blueflash - 2009-06-06 14:30:49 Rigtig god og nem opskrift, som man også kan huske i hovedet. Jeg vil anbefale at bruge en rigtig mørk chokolade; jeg brugte en kakao med 86% kakaobønner og skar ned til 100 gram i stedet for de angive 125. Det blev rigtig, rigtig godt!
Line - 2009-03-22 19:55:43 den er super let og god :) den kan jeg godt anbefalde!
men husk fløden skal være let spisket.
- 2008-04-16 10:36:09 Gitte - selvfølgelig bruger man past. æg !!!
KJK - 2008-02-13 19:02:55 hvorfor er der ingen der bruger past. ægge hvider.... ???!!
- 0000-00-00 00:00:00 michael - den or ok
jacob - 0000-00-00 00:00:00 den her opskrift skal i ikke tage jeg af
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider